Hur du gör din egen Header för Blogger

November 11

Hur du gör din egen Header för Blogger


Rubrik funktionen på Blogger.com tillåter användare att skapa unika rubriker som kommer att differentiera sina bloggar från andra görs med en liknande mall. En av de mest dynamiska rubriker som du kan lägga är en grafisk header. Genom att utforma en grafisk med text och ladda upp den till Blogger, kommer Blogger sidan att förvandlats till ett professionellt utseende webbplats.

Instruktioner

1 Skapa den grafiska rubrik som du väljer. Du kan göra detta med hjälp av Photoshop, eller MS Paint. Öppna en bas bild som du vill använda och skriv namnet på din blogg eller en tagline på fotot.

2 Spara header som en .jpg fil till datorns skrivbord.

3 Logga in på ditt Blogger sida och sedan gå till instrumentpanelen området. Navigera till bloggen som du har gjort rubriken för, och klicka på Layout. En meny öppnas.

4 Navigera till "sidelement" avsnittet högst upp i rutan och klicka på den lilla hyperlänk som säger "Redigera" i hörnet. En popup-meny öppnas.

5 Välj "Bläddra från datorn" i avsnittet "Bild" och öppna skrivbordet. Hitta rubriken du har skapat och klicka på den för att välja. Klicka på "Spara ändringar" för att spara den nya rubrik på din blogger sidan.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com