Flera bevaka frågor

June 25

Flera bevaka frågor


Flera bildskärmar avser att använda mer än en bildskärm för en enda dator operativsystem. De flesta väljer det här alternativet när de har en stor mängd information de behöver för att få tillgång till på en gång och har lättare att flytta en del information till en skärm när du arbetar på den andra. Detta gör det också lättare att visa presentationer på en skärm samtidigt hantera presentationen med den andra. Problem kan uppstå när operativsystemet inte korrekt igen flera bildskärmar.

primära Display

Oavsett hur många skärmar du har, kommer man alltid utses den primära bildskärmen. Du kan gå in visningsalternativ och inställningar för att justera vilken skärm är detta primära bildskärmen: detta är den skärm som aktivitetsfältet och andra primära datorns funktioner kommer att dyka upp på. Om Aktivitetsfältet ligger på fel bildskärm, växla sedan den primära bildskärmen till en annan monitor tills det korrekt placerad.

Övervaka Platser

I de flesta operativsystem, är flera bildskärmar numrerade med en digital numrering. Den primära bildskärmen är en följd av den andra bildskärmen som två, och så vidare. Detta är hur datorn beräknar där bilder och fönster flyttas när de passerar från en skärm till en annan. Om bilderna inte spåra korrekt från en skärm till en annan, kan du växla talsystemet för att matcha hur monitorerna är inställda i deras fysiska platser.

Display Parametrar

Bildskärmar kan vara svårt att ta itu med om du har flera bildskärmar. En bildskärm kan ha olika krav upplösning än andra bildskärmar, vilket ord att sudda och bilder för att bli förvrängd. Detta beror på att operativsystemet förutsätter att alla bildskärmar har samma upplösning och grafikkortsinställningarna. Du kan oftast ändra inställningar upplösning för varje bildskärm som behövs.

spegling Issues

Spegling uppstår när du har flera bildskärmar, men varje bildskärm visar bara en kopia av den primära bildskärmen. Detta är speciellt vanligt när du tittar på video. Grafikkortet har normalt en spegel alternativ som du kan inaktivera att lösa problemet. Du kan även använda span läge för att sträcka ut bilden över flera skärmar om du behöver.

Moving Windows

När fönstren (i Windows operativsystem) maximeras till sin fulla utsträckning, kan de inte flyttas från skärm till skärm. Om du vill flytta ett fönster, måste du trappa ner det till en mindre storlek, dess pre-maximerad eller åter storlek som gör det möjligt att slå från skärm till skärm.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com