Plasma-skärm problem

June 2

Plasma-skärm problem


Plasmaskärmar förse användare med en top-of-the-line visuell upplevelse. En plasmaskärm bild är i allmänhet bättre än för en CRT-skärm. Liksom alla bit av elektronik hårdvara, dock plasmaskärmar stöter ibland problem.

pixel problem

Plasmaskärmar består av tusentals eller till och med miljontals pixlar (små färgade prickar) som tillsammans skapar en bild på skärmen. Ibland en plasmaskärm kommer att anlända med en eller flera av pixlarna inte fungerar, vilket resulterar i pinhole fläckar på skärmen. Detta problem kan endast lösas genom att ha bildskärmen tillbaka för en ersättare.

problem med bildskärmen

Plasmaskärmar är bräckligare än sina CRT motsvarigheter, vilket innebär att de måste hanteras med stor försiktighet när du flyttar dem. Om skärmen trängda vid någon punkt, kan den avsluta med en sunburst-liknande mönster på den, vilket indikerar skada på panelen. Du ska aldrig röra en plasma skärm.

projektions problem

Plasmaskärmar är mottagliga för fantom skuggor som gör vissa delar av skärmen ser mörkare än de borde. Skärmen kan också blinka ibland. Kontrollera att alla kablar är ordentligt anslutna. Om problemet kvarstår, bör du handboken eller en professionell.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com