Komma åt mallar distans i Microsoft Outlook 2007

August 6

Komma åt mallar distans i Microsoft Outlook 2007


Microsoft Outlook är ett program som medföljer Microsoft Office bunt av program. Microsoft Outlook är både en e-postklient och en personlig informationshantering mjukvaran. Det gör att du kan skicka och ta emot e-post, lagra kontaktinformation och schemalägga möten. Applikationen ger dig också möjlighet att skapa mallar för e-post. Du kan komma åt ditt e-postkonto och mallar när du använder e-post från en annan plats med Outlook 2007.

Instruktioner

1 Öppna Outlook genom att dubbelklicka på ikonen på datorns skrivbord. Klicka på menyn "Verktyg" -knappen på Arkiv-menyn och välj sedan "Alternativ".

2 Klicka på "Mail Setup" fliken i "Options" fönstret. På fliken Konfigurera e-post, välj "E-postkonton" och sedan öppna "E-post" -fliken.

3 Välj ditt e-postkonto på fliken E-post och klicka sedan på "Ändra" knappen. Klicka sedan på "Fler inställningar" och öppna fliken "Anslutningar".

4 Markera rutan som säger "Anslut till Microsoft Exchange med HTTP." På den efterföljande menyn, öppna proxyinställningsfönstret genom att klicka på knappen "Exchange Proxy Settings".

5 Fyll i din Outlook Web Access-adress i "Inställningar för anslutning" fältet. När du är klar klickar du på "OK" för att stänga alla fönster. Du kommer nu att få tillgång till en Outlook 2007 e-postkonto och några mallar däri lagrade på distans.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com