Webbkameror för nybörjare

August 27

Webbkameror för nybörjare


Om du äger en stationär dator eller en bärbar dator, kan du vara intresserad av att installera en webbkamera, eller en kamera som överför bilder över Internet. En webbkamera kan vara fördelaktigt i en mängd olika sätt, och fungerar som ytterligare ett sätt för människor att hålla kontakten med varandra. Att veta allt du kan om tekniken kommer att hjälpa dig att avgöra om du behöver en eller inte.

Grunderna

En webbkamera är en liten kamera som är inbyggd i din dator eller laptop, eller kan fästas på din dator eller laptop med en USB-kabel. Det finns olika typer av webbkameror. Vissa strömma video, medan andra helt enkelt uppdatera bilder övertid. Läget för kameran beror på vad du föredrar. Du kan fästa kameran till toppen av din skärm eller har det placerade bredvid dig på skrivbordet. Men hålla placering i åtanke, så att andra människor kan se dig när du använder den. En webbkamera kan du strömma video över Internet, genomföra ansikte mot ansikte möten, videochatt på en social nivå.

installerar Camera

När du köper en webbkamera du får själva kameran, en USB-kabel och en diskprogram. Sätt i programvaruskivan innan du ansluter din webbkamera till datorn. Datorn bör erkänna disken och det kommer att guida dig genom installationsprocessen. Om kameran inte kom med en skiva, inte panik. Anslut bara kameran i med USB-kabeln och din dator bör erkänna det. När kameran är ansluten, placera den för att passa. En klämma bör placeras på baksidan av kameran så att du kan klippa den på bildskärmen. Om inte, försök att hitta en plan yta att vila på den.

ramar

När du handlar för en webbkamera, ägna stor uppmärksamhet åt de bildrutor per sekund som den erbjuder. Om det är möjligt, köpa en webbkamera som kan förmedla minst 30 bildrutor per sekund. Ju fler bilder per sekund kan visa, kommer jämnare videokvalitet vara. Men kom ihåg att bildrutor per sekund är inte det enda som faktorer i jämn bildskärm. Om du har en långsam modem eller upplever en hel del Internet-trafik, kan bildkvaliteten gå ner. Även webbkameror kan leverera en tydlig bild, är de inte i nivå med de flesta digitalkameror i fråga om att bildkvaliteten.

föräldra Varning

Föräldrar till yngre barn bör vara medvetna om de negativa aspekterna av att använda en webbkamera. Från och med 2011, det finns ingen form av censur när man använder en webbkamera, vilket innebär att dina barn kan prata med sina vänner om något, med hjälp av något slag av fult språk de vill. Vissa använder webbkameror för pornografiska skäl. Som en fråga om sunt förnuft, bör föräldrarna lära känna vänner deras barn talar med på webbkameran. Även webbkameror kan användas för oskyldiga kul, inte antar att det är allt de används för.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com