Hur konverterar jag en ljudbok Från MP3 till iPod-format?

May 3

Hur konverterar jag en ljudbok Från MP3 till iPod-format?


ITunes ljudkodare verktyg kan användas för att omvandla ljudboksfiler från MP3 till ACC-filer. För att konvertera en MP3 till en AAC-fil, måste MP3 vara "oskyddad." Skyddade filformat kan inte konverteras, enligt Guy Hart-Davis, författare till "Hur man gör allt med iPod och iTunes." När en MP3 omvandlas till ACC-format, kan du radera eller flytta den ursprungliga filen för att undvika dubbla ljudböcker som förekommer i iTunes och på din iPod.

Instruktioner

1 Öppna iTunes och gå till "Inställningar". På en Mac, klicka på "iTunes" på menyraden och klicka på "Inställningar". I Windows, välj "Edit" från iTunes-menyn och välj "Inställningar".

2 Välj knappen "Import Settings" och klicka på pilen bredvid "Importera med" rullgardinsmenyn för att ändra ljudformatet till "AAC Encoder" på menyn.

3 Klicka på menyn under menyn "AAC Encoder" och välj "Talat Podcast" från rullgardinsmenyn. Klicka på "OK" för att tillämpa den nya ljudkodare inställning.

4 Klicka på "OK" i inställningsfönstret för att återgå till iTunes-biblioteket fönstret. Leta upp din ljudbok i "Music" i iTunes.

5 Högerklicka på ljudbok. På en Mac, håll ner "Control" -knappen och klicka på ljudbok fil. Klicka på "Skapa AAC Version" på pop-up-menyn för att skapa en ny version av den ursprungliga ljudbok filen.

6 Markera den ursprungliga filen, och tryck på "Delete" på tangentbordet för att ta bort filen från ditt iTunes-bibliotek och din dator.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com