Ta bort en Amazon Toolbar

August 21

Ta bort en Amazon Toolbar


Amazon verktygsfältet en browser add-on som tillåter användare att få tillgång till Amazon utan att behöva öppna ett nytt fönster eller flik. Dess funktioner inkluderar att lägga till produkter från någon detaljhandeln webbplats till Amazon önskelista, spårning bästsäljare och nya produkter i flera Amazon kategorier, och att söka Amazon direkt från ditt verktygsfält. Däremot kan webbläsare med många verktygsfält blir rörigt lätt. Användare kan vilja dölja eller inaktivera deras Amazon verktygsfält.

Instruktioner

inaktivera

1 Klicka på "Visa" på menyraden om du använder Internet Explorer 8. Välj "Verktygsfält" och avmarkera "Amazon Toolbar." Alternativt, klicka på den lilla "x" till vänster i verktygsfältet själv.

2 Klicka på "Visa" på webbläsarens menyrad om du använder Firefox 3. Välj "Verktygsfält" och avmarkera "Amazon Toolbar."

3 Klicka på "Firefox" längst upp till vänster i webbläsarfönstret om du använder Firefox 4. Välj "Options" i rullgardinsmenyn och avmarkera "Amazon Toolbar." Alternativt, klicka på "Visa" på webbläsarens menyrad. Välj "Verktygsfält" och avmarkera "Amazon Toolbar."

avinstallation

4 Klicka på Windows Start-menyn om du använder Internet Explorer 8. Klicka på "Inställningar" och klicka sedan på "Kontrollpanelen." Dubbelklicka på "Lägg till / ta bort program." Klicka på "Amazon Toolbar," klicka sedan på "Ta bort."

5 Klicka på "Verktyg" på webbläsarens menyrad om du använder Firefox 3. Välj "Add-ons" och välj sedan "Amazon Toolbar." Klicka på knappen "Ta bort".

6 Klicka på "Firefox" längst upp till vänster i webbläsarfönstret om du använder Firefox 4. Välj "Add-ons" i rullgardinsmenyn och välj sedan "Amazon Toolbar." Klicka på "Ta bort." Alternativt, klicka på "Verktyg" på webbläsarens menyrad. Välj "Add-ons" och välj sedan "Amazon Toolbar." Klicka på "Ta bort."

Tips

  • Oavsett om du väljer att avinstallera eller inaktivera Amazon verktygsfältet beror på om du inte tror att du någonsin kommer att använda den igen. Om du hatar det och aldrig vill se den igen, avinstallera. Om det är tillfällig röran, inaktivera.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com