Hur kan man få ut Website betyg

September 15

Hur kan man få ut Website betyg


Du har just lanserat en webbplats och du vill veta hur många besökare det lockar. Dessutom vill du se hur din webbplats kan jämföras med andra. Det finns flera verktyg som ger denna information. Men om du använder en mall webbplats, såsom Wordpress.com, kan du vara begränsad till hur många program som du kan använda för att kartlägga webbplatsens rankning. Dessa platser har ofta några statistiska funktioner inbyggda som du kan använda. Det finns flera platser som kan hjälpa få dessa data för din webbplats.

Instruktioner

1 Gå till Ranking.com. Denna webbplats är kanske den mest tillämplig plats för alla användare. Alla platser kräver att du lägga till något till platsen så att tjänsten kan kontrollera att du har hanteringsfunktioner. På Ranking.com, allt som behövs är en e-postadress. Du kan lägga adressen i ett av dina bloggkommentarer, även på Wordpress.com, och Ranking.com kan börja spåra din webbplats.

2 Testa Google Analytics. Det är en av de mer populära webbplatser för att spåra andra webbplatser. Och eftersom Google.com är själv mest populära sökmotorn på internet, har det ett försprång på de flesta konkurrens för att analysera webbtrafik. Att lägga till din webbplats, måste du lägga till kod, vilket innebär att du kan inte använda Analytics på webbplatser som inte tillåter dig att lägga till en sådan kod.

3 Använda Quantcast.com. Om du är en Wordpress.com användare, är din webbplats redan använder det och en del statistik är tillgängliga, såsom antalet besökare och var de kommer ifrån. För de flesta användare av webbplatsen, är att informationen det viktigaste ändå.

4 Använd Alexa.com att spåra din webbplats. Alexa är ett av de tidigaste tjänster som ger ranking och platsbesök information. Alla platser kommer att erbjuda diagram för att visa dig trender och de flesta kommer att ge listor över den ranking av de bästa webbplatser.

5 Överväga att uppgradera på dessa fria platser genom att betala för mer detaljerad information. Vissa annonsera även sätt att jämföra webbplatsens resultat mot dina konkurrenter.

Tips

  • Kolla vad som redan finns om du använder en mall webbplats.
  • Du kan ha begränsade möjligheter att installera den nödvändiga koden för vissa tjänster.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com