Hur man installerar en HP Deskjet 3920

September 24

HP Deskjet 3920 kommunicerar med den anslutna skrivaren via en USB-kabel. Datorn får inte bara vara ansluten till skrivaren, men har också skrivarens drivrutiner och programvara installerad. Vilken version av skrivarens drivrutiner och program du använder beror på datorns operativsystem. Hela installationen ska bara ta dig några minuter att slutföra och kräver endast en USB-kabel.

Instruktioner

1 Slå på skrivaren och datorn. Starta upp datorns operativsystem och låt det att avsluta alla nystartade förfaranden.

2 Ansluta skrivaren till datorn genom att sätta den mindre änden av USB-kabeln till baksidan av skrivaren och den större änden till en av datorns USB-portar. Om datorn kör Windows Vista eller 7, stänga "dina enheter är redo att använda" meddelandet och följ sedan installationsanvisningarna på skärmen.

3 Sätt i skrivarens installations-CD om du använder en äldre operativsystem. Om du inte har installationsskivan, öppna webbläsaren och gå till HP: s webbplats.

4 Klicka på länken "Support och drivrutiner" och skriv "Deskjet 3920" i sökrutan och tryck sedan på "Enter". Välj datorns operativsystem från listan och klicka på "Download" bredvid skrivarens fullständiga versionen av programvara och drivrutiner.

5 Följ instruktionerna i installationsprogrammet, som kommer att variera beroende på datorns operativsystem. Anslut USB-kabeln till datorn och skrivaren när installationsprogrammet leder dig att göra det.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com