Hur man tar bort rynkor utan oskärpa i Photoshop

July 27

Rynk drabbade har begränsade alternativ för att hantera sina tecken på åldrande, inklusive smink, kirurgi eller bara åldrande graciöst. Ett annat alternativ att ta bort rynkor är att utföra åtgärden digitalt. Naturligtvis fungerar det bara på skärmen, men är en snabb och smärtfri alternativ. Adobe Photoshop erbjuder verktyg för att ta bort rynkor och samtidigt undvika en kontrollampa tecken på en förändrad digital bild - suddighet. Förlora rynkor utan att få oskärpa genom att använda Photoshop.

Instruktioner

1 Öppna Photoshop. Dra ner menyn "Arkiv", välj "Öppna" och bläddra till bilden med rynkor att ta bort. Dubbelklicka på bildens namn.

2 Klicka på "Förstora" verktyg längst ned i "Verktyg" paletten på vänster sida av skärmen. Zooma in på en del av rynkor så att det fyller skärmen - du kommer att göra sektion för sektion, inte alla rynkor på en gång.

3 Klicka på "Klonstämpel" verktyg i mitten av "Verktyg" paletten. Dra "Klonstämpel" på en skrynkelfri hudområde i direkt anslutning till skrynkliga området för att säkerställa en fångst av samma hudton, färg och konsistens.

4 Tryck och håll nere "Alt" -tangenten och klicka med musen en gång. Släpp "Alt" -tangenten. Detta kopierar det "goda" hudområde till Photoshop minne.

5 Placera markören direkt över skrynkliga området. Klicka på vänster musknapp, deponering sömlöst skrynkelfri hud kopierat område under rynkor. Fortsätt att klicka på i stort sett "radera" rynkor.

6 Upprepa "Alt" och klicka process för varje nytt område av huden för att säkerställa korrekt huden kopieras och deponeras.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com