Om att ladda ner Real Player Plus gratis

June 11

Real Player Plus är en digital mediaspelare som du kan ladda ner till din dator. Den är kompatibel med en mängd olika multimediaformat, inklusive MP3, QuickTime, Windows och Real Audio. Du kan använda den för att lyssna på strömmande musik, titta på video, surfa på webben, spela in ljud, bränna CD-skivor, dela videor och mycket mer. Den senaste versionen av Real Player Plus finns nu på en betald basis, och det finns några alternativ för att ladda ner Real Player Plus gratis.

Free Trial Pass

Om du är intresserad av Real Player Plus men du vill inte betala för det, anser en gratis testpass. En gratis test pass låter dig prova Real Player Plus gratis i 14 dagar för att få en känsla för hur multimediaspelare fungerar. Du kan titta på och överföra video till din iPod, bränna DVD-skivor, lyssna på strömmande musik och mer utan att betala en enda cent. När gratis provpass är, kan du sedan bestämma om det är värt att betala en månadsavgift för alla funktioner Real Player Plus har att erbjuda.

Följande webbsidor erbjuder en gratis testkort för Real Player Plus:

www.downloadfreeplayer.com
www.softpedia.com
www.realplayerweb.com

fria Kuponger

Om du inte är intresserad av en gratis testpass, överväga att använda en kupong för att få en rabatt på den totala kostnaden för Real Player Plus. Couponcraze.com erbjuder kuponger för att köpa Real Player Plus för hälften av priset. Helt enkelt lösa in kupongen och använda den när du köper och hämtar Real Player Plus från RealPlayer.com.

fria alternativ

Om du inte är intresserad av att betala för Real Player Plus, sedan överväga att ladda ner andra multimediaspelare versioner gratis. Real Player SP är tillgänglig gratis på www.real.com. Det är en anständig alternativ och du behöver inte betala för extra funktioner. Du kan spela musik, titta på och dela videoklipp på Facebook och Twitter, synkronisera med din mobiltelefon eller iPod, och spela spel utan att spendera en krona.

gratis nedladdningar

Det finns vissa fildelnings webbplatser, till exempel www.rapidshareindex.com, som tillåter dig att ladda ner Real Player Plus gratis utan en gratis provpass eller en månadsavgift. Men innan du hämtar programvara från Internet, se till att det är en pålitlig och trovärdig webbplats. Många av de webbplatser som erbjuder gratis nedladdning av Real Player Plus kan infektera din dator med virus.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com