Hur man byter från TypePad till Blogger

July 6

Det finns många skäl att byta från en blogg värd plattform till en annan, såsom kostnad, funktioner och tillgänglighet. Blogger och Typepad har båda funnits en lång tid och erbjuder liknande funktioner. Den största skillnaden är att Blogger är helt fri men Typepad är inte. Båda plattformarna tillhandahålla användarvänliga import- och exportverktyg som ger bloggare frihet att byta plattformar. Eftersom Blogger och Typepad använda inkompatibla program, dessa verktyg fokuserar främst på att överföra skrivet innehåll.

Instruktioner

1 Exportera Typepad blogg genom att klicka på "bloggar", "Inställningar", "Import / Export", och sedan "Export". Hämta filen.

2 Använd MoveableType2Blogger webbplats för att konvertera den exporterade Typepad filen till Blogger-format. Klicka på "Välj fil" för att välja exportfilen, och klicka sedan på "Konvertera." Ladda ner filen när konverteringen är klar.

3 Navigera till din Blogger inställningssidan. Klicka på "Basic" och sedan "Importera blogg."

4 Klicka på "Välj fil" för att välja den konverterade filen. Fyll CAPTCHA formuläret och välj "automatiskt publicera alla importerade inlägg."

5 Klicka på "Importera blogg" för att slutföra proceduren.

Tips

  • Innehåll som bilder och videoklipp värd Typepad kommer inte att exporteras.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com