Min Windows Classic Aktivitetsfältet håller förändras Tillbaka till XP

June 29

Det kan vara frustrerande att spendera tid att ändra den visuella stilen i Windows XP för att passa din smak, bara för att få datorn ändra det till något annat så fort du startar. Detta kommer sannolikt att hända om du har köpt en dator som en gång användes av ett företag, som företag föredrar ofta för varje dator i byggnaden för att synas uniform. Windows XP Professional använder ett program som kallas Principeditorn för att tillåta nätverksadministratörer att snabbt tillämpa inställningar över många maskiner. Genom att ta bort principinställningen grupp som tvingar Windows XP för att visa en viss visuell stil, kan du få den behålla stilen på ditt val när datorn startas om.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" och klicka sedan på "Kör". Skriv "gpedit.msc" utan citattecken i "Kör" rutan och klicka på "OK". Windows XP visar grupprinciper.

2 Klicka på plustecknet bredvid "Administrativa mallar" under "User Configuration" på vänster sida i fönstret.

3 Klicka på plustecknet bredvid "Kontrollpanelen."

4 Klicka på plustecknet bredvid "Display".

5 Klicka på "skrivbordstema" mapp under "Display" mappen.

6 Dubbelklicka på "Ladda en specifik visuell stil eller tvinga Windows Classic" på vänster sida i fönstret.

7 Ta bort allt inifrån rutan "Vägen till visuell stil," välj sedan "Inte konfigurerad" knappen.

8 Klicka på "OK" stäng sedan grupprinciper.

9 Ändra Windows XP visuella stil tillbaka till Windows klassisk visuella stil eller stilen i ditt val. Den visuella stil återstår nu på plats när datorn startas om.

Tips

  • Dessa steg kommer inte att fungera på en dator som är ansluten till en Windows Server-domän. På en domän, grupppolitik som nätverksadministratören redskap åsidosätter alla ändringar som gjorts i gruppen politik på den lokala datorn.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com