Hur kan man förhindra installation av Dameware

December 24

Hur kan man förhindra installation av Dameware


Dameware är en funktionsrik fjärradministration verktyg för att göra det möjligt för systemadministratörer att effektivt betjäna ett stort antal nätverksvärdar med ett litet antal administratörer. Men Dameware kan också göra det möjligt för fel personer att få fjärråtkomst och konfigurera din dator. Block Dameware installationsprogrammet för att öka säkerheten i din dator.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" och klicka på rutan "Sök". Skriv "gpedit.msc" och tryck på "Enter". I fönstret som visas, klicka på "lokala datorn."

2 Navigera till "Datorkonfiguration \ Windows-inställningar \ Säkerhetsinställningar \ Programkontroll Policies \" och klicka på "AppLocker" objekt. Klicka på länken "Konfigurera Regel verkställighet". Klicka på "konfigurerad" rutan, och klicka sedan på "OK".

3 Högerklicka på "körbara Rules" och klicka sedan på "Skapa ny regel." Klicka på "Nästa" och klicka på "Neka" knappen. Klicka på "Välj" -knappen, och sedan skriva in namnet på datorkontot eller grupp som du vill neka Dameware installations behörigheter i textrutan. Klicka på "Kontrollera namn." Upprepa för varje konto du vill förneka Dameware installations behörigheter till.

4 Klicka på "OK" -knappen, och klicka sedan på "Nästa" -knappen. Klicka på "Utgivare" knappen, och klicka på "Nästa". Klicka på knappen "Bläddra" och navigera till en Dameware programfil. Klicka på "OK". Ställ pekaren till "Utgivare" och klicka på "Nästa" -knappen.

5 Klicka på knappen "Nästa", och sedan ange ett namn för regeln i "Beskrivning" rutan. Klicka på "Skapa".

6 Klicka på "Start" -knappen på datorns skrivbord, klicka på "Sök" typ "services.msc" och tryck på "Enter". Bläddra igenom listan av tjänster, och dubbelklicka på "Application Identification" tjänst. Klicka på "Startmetod" rutan, och klicka på "Automatic". Klicka på "Start" och klicka sedan på "OK" -knappen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com