Hur fixar tomma registernycklar

October 10

Tomma registernycklar är av något värde för Windows-registret och använder stora mängder systemresurser. De är oftast kvar av avinstallerade program och applikationer och kan lätt tas bort utan att skada din dator. Med hjälp av en fri Registry Cleaner, kan du enkelt söka efter och ta bort oanvända dll-filer som orsakar ansökan fel och ta bort filändelser kvar från felaktiga avinstallationer för att säkerställa att datorn fortsätter att prestera på optimal nivå.

Instruktioner

1 Ladda ner CCleaner gratis (se resurser), och installera det på din dator.

2 Starta programmet från den plats där du sparade den under installationen, och klicka på "Registry" -knappen på den vänstra panelen.

3 Klicka på "Scan för frågor." CCleaner kommer att söka i registret för överblivna poster som är till någon nytta för din dator. När skanningen är klar kommer de detekterade frågor visas.

4 Klicka på "Fix utvalda frågor" och klicka sedan på "Ja" för att backa upp ditt register. Skriv in ett namn på säkerhetskopian och klicka på "Spara". Det är alltid viktigt att säkerhetskopiera registret så att du har en återställningspunkt du kan återgå till.

5 Klicka på "Fix alla utvalda frågor" och klicka sedan på "OK" för att ta bort de tomma registernycklar.

Tips

  • Det finns andra Registry Cleaner program som Eusing Registry Cleaner (se resurser). Kolla in dem om du är intresserad av ett annat program.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com