Om VoIP Phone Service

August 11

Om VoIP Phone Service


VoIP är en akronym för Voice over Internet Protocol. Med hjälp av VoIP, är röstsignalen från en vanlig telefon omvandlas till en digital signal och överförs via Internet. Typiskt, VoIP kunder får ett brett utbud av tjänster till en kostnad betydligt lägre än de skulle betala via en traditionell telefonbolag. Den varning är att tjänsten är endast tillgänglig för kunder med hög hastighet till Internet.

VoIP-leverantörer

Om VoIP Phone Service


VoIP-leverantörer inkluderar Comcast, Vonage och VoIP, ett företag som heter för tjänsten ger. Alla erbjuder inkommande och utgående samtal, om partiet på den andra änden använder en VoIP-tjänst eller en tradition telefonlinje. VoIP-leverantörer inkluderar vanligtvis ett antal funktioner, inklusive röstbrevlåda, samtal väntar, nummerpresentation, vidarekoppling, samtal avslag, trepartssamtal och möjligheten för en kund att hålla sitt eget telefonnummer.
Liksom traditionella telefonbolag, VoIP-leverantörer erbjuder både en mängd olika funktioner som ingår i en basnivå planen och ytterligare tjänster tillgängliga för en extra avgift. Varje företag bestämmer självständigt vilka tjänster som ingår i dess basnivå planen och vilka tjänster kostar extra. De högre prissatta leverantörer kan inte nödvändigtvis erbjuda det bredaste utbudet av ingående funktioner, så handla noggrant. Några funktioner som kan eller inte kan ingå i en basnivå planen omfatta mjuk telefon teknik, långdistanstrafik och internationella samtal.

softphone

Om VoIP Phone Service


Den softphone är unik för VoIP och kan du ringa och ta emot direkt från en dator. Kunden laddar ner ett kommunikationsverktyg från leverantörens webbplats och får en datorskärm med ikoner som ser ut ungefär som knapparna på en telefon. När ett samtal kommer in, gör datorn en ringsignal och samtalet besvaras genom att klicka på en ikon på skärmen. Då kunden pratar med den som ringer via högtalaren och mikrofonen på sin dator. För att göra ett utgående samtal, kunden nycklarna i telefonnumret på sin dator och klickar på ikonen "Skicka".

Komma igång

Om VoIP Phone Service


Registrera dig är enkelt. Besök en leverantör webbplats, klicka på knappen "Sign-Up" och svara på några frågor. När en kund registrerar sig för VoIP, får han en liten router i post, tillsammans med de kablar som behövs för att etablera tjänsten. En vanlig telefonsladd ansluts till routern och routern ansluts till höghastighetsanslutning till Internet modem. Kunderna kan också använda ytterligare trådlösa telefonlurar under sina hem.

utveckla Trends

Om VoIP Phone Service


Eftersom allmänhetens tillgång till höghastighetsanslutning till Internet växer, så gör potentialen för VoIP. Tjänsterna sprids i vad som för närvarande territorium operatören. VoIP-tjänster finns redan tillgängliga på sådana telefoner som BlackBerry i allmänt tillgängliga Internet områden som kaféer, flygplatser och hotell.

varningar

Om VoIP Phone Service


Innan du skriver på med en VoIP-leverantör, bekräftar att planen innehåller E911 Emergency service. Vissa leverantörer erbjuder inte denna service på alla, och andra erbjuder det för en extra avgift.
Eftersom VoIP-routrar och Internet drivs med el, kan VoIP-tjänsten inte är tillgänglig under ett strömavbrott.
Om du stöter på ett problem med VoIP som du inte kan lösa med leverantören, kontakta Federal Communications Commission (FCC). De reglerar VoIP, liksom traditionella telefonbolag.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com