Hur man Justera höger och vänster i HTML

March 20

Hur man Justera höger och vänster i HTML


Skapa egna webbplatser med HTML-kodning kan vara en rolig och givande erfarenhet, även om det ibland förvirrande eller skrämmande för dem obekanta med hjälp av koden. Att veta hur man anpassa text, grafik, lådor eller andra funktioner på din webbplats kan avsevärt förbättra utseendet och känslan för att skapa en mer professionell produkt. Följ dessa steg för att justera objekt med hjälp av HTML.

Instruktioner

1 Bestäm vad du vill justera på din webbplats och hitta HTML-koden som korrelerar med just grafik eller text.

2 Skriv antingen ALIGN = VÄNSTER eller ALIGN = rätt i slutet av den inledande taggen för just avsnitt. Till exempel, om du vill justera ett stycke till vänster på sidan, skriv <P ALIGN = VÄNSTER>. Om du vill infoga en bild och få den anpassas till höger på sidan, skriv <img src = "graphic.jpg" ALIGN = HÖGER>.

3 Kontrollera de ändringar som du har gjort på din webbplats innan slutlig sparar och går vidare till något annat. HTML-kod kan vara svårt och till och med ett utrymme, bokstav eller symbol på sin plats kan kasta av webbplatsen, så se till att du är nöjd med hur saker och ting ser ut och fungerar innan du är klar.

Tips

  • Standard anpassningen i HTML-kodning är till vänster; sällan skulle du behöva justera saker till vänster.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com