Hur fixar problem som orsakas av Windows Automatiska uppdateringar

May 20

I allmänhet, är lätt och ofarligt att uppdatera Windows. Men det finns tillfällen när en uppdatering kan installeras felaktigt eller kan komma i konflikt med ett program som redan har installerats. Andra gånger plåstret i sig kan faktiskt vara bristfällig. Oavsett orsaken, kan problem i samband med en lapp eller uppdatera orsaka oönskad beteende i Windows - och eventuellt leda till att operativsystemet ska fungera felaktigt eller inte alls. Du kan åtgärda detta genom att återgå datorn till en tid innan uppdateringen eller plåster installerades.

Instruktioner

Systemåterställning

1 Logga in som administratör. Klicka på "Start", "Alla program", "Tillbehör", "Systemverktyg" och sedan "Systemåterställning."

2 Välj "Återställ datorn till en tidigare tidpunkt" och klicka på "Nästa".

3 Välj en återställningspunkt innan uppdateringarna som orsakar ett problem, klicka på "Nästa". Ett pop-up kan visas en förteckning över de förändringar som kommer att ske. Om den gör det, tryck på "OK".

4 Klicka på "Nästa" på "Bekräfta återställningspunkt Selection" sida. Systemåterställning börjar. Starta om datorn när det är gjort.

5 Logga in på Windows som administratör en gång och systemåterställning kommer att slutföra, med en dialogruta som säger så mycket. Du är nu fri att installera uppdateringar en efter en för att ta reda på vilken uppdatering som orsakar problemet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com