Hur man fixar en Windows Freeze

December 2

Hur man fixar en Windows Freeze


Den mest hjärtskärande datorvana uppstår när du arbetar med ett viktigt dokument eller köra ett program och datorn fryser. Inget belopp av tålamod kan förbereda dig för den frustration som kommer med den frusna skärmen på din dator. Det kan fördröja dina företagstjänster och minska arbetstiden till ingenting. Lyckligtvis kan du åtgärda problemet med några snabba felsökningstips.

Instruktioner

1 Klicka på "Start-menyn" eller ikon i det nedre vänstra hörnet och välj "Alla program" i menyn.

2 Välj "Startup" och högerklicka och ta bort program som laddas under starten som du inte behöver. Ofta datorn låser sig är ett resultat av alltför många program som körs på en gång när datorn laster upp.

3 Klicka på "Start" och välj "Kör" för att öppna "msconfig" kommandot.

4 Markera kryssrutorna för alla program som du inte vill ladda när datorn startar.

5 Starta om datorn genom att klicka på "Start" -menyn och välja "Avsluta"

6 Starta datorn i felsäkert läge genom att upprepade gånger trycka på F8 om datorn startar som vanligt men skärmen visar fortfarande en blackout och meddelandet "Signal utanför räckvidd" fel. Detta tyder på dina bildskärmsinställningarna har skadats.

7 Högerklicka på skrivbordet och välj "Egenskaper".

8 Ändra dina inställningar, välj "Apply" och "OK".

9 Klicka på "Ctrl", "Alt" och "Delete" samtidigt och välj "Task Manager" om din dator fryser mitten program. Du kanske kör för många program.

10 Välj ett program och klicka på "Avsluta aktivitet". Om detta inte fungerar, upprepa processen och stänga fler program.

11 Klicka på "Ctrl", "Alt" och "Delete" samtidigt och upprepade gånger om datorskärmen är frusen, trots försök att stänga program.

12 Klicka på "Avsluta" för att stänga av datorn. Starta om datorn.

Tips

  • Bara installera kompatibel hårdvara på datorn. Damma datorn ofta. Inte lämna datorn på hela tiden. Det kan överhettas och orsaka fel i hårdvaran. Kör regelbundet anti-virus och anti-spy-ware program.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com