Hur man redigerar bilder med glitter

December 8

Hur man redigerar bilder med glitter


Glitter är en gratis online foto redaktör. Som namnet antyder, erbjuder ett brett utbud av glittrande effekter. Avsedd främst för den yngre Facebook och MySpace befolkning, erbjuder snabb lösning för animerade bakgrunder och tjusiga tillägg text. Även om det har ett användarvänligt gränssnitt, är blänker långsamt med bild lastning och redigering, oberoende av källan av bilden (hårddisk eller på nätet).

Instruktioner

1 Klicka på "Start", "Internet Explorer" och navigera till Glitterphoto webbplats. På lila linje under logotypen, klicka på "Ladda upp ditt foto" om du vill importera en bild från datorn. Välj den fil du vill ha och klicka på "Öppna". Eller skriv in adressen till bilden och klicka på "Använd URL" om du vill ladda upp bilden från en webbplats.

2 Välj "Ändra storlek" för att ändra måtten på din bild. En navigatör visas i det vänstra hörnet av skärmen under turkos linje. Det visar bredd, höjd, filstorlek i KBs, och har ett reglage för enkel navigering. Håll vänster musknapp och dra reglaget åt vänster och höger för att få önskad storlek. Klicka på "Ändra storlek" för att spara ändringarna.

3 Klicka på "Crop" för att beskära bilden. När navigatorn visas, vänsterklicka på bilden och dra markören för att välja gröda region. Släpp musen för att få valet. Ändra storlek på bilden genom att klicka och dra marginalerna, och klicka på "Apply" för att beskära bilden.

4 Klicka på "Rotera" att rotera eller vända bilden. Enligt rotera alternativ, klicka på "vänster" eller "höger" -knappen för att rotera bilden 90 grader åt vänster eller höger. Under luckan alternativet, klicka på "Vertical" eller "horisontell" för att vända bilden 90 grader vertikalt eller horisontellt.

5 Klicka på "Glitter Text" för att lägga en glittrande text. Skriv in texten och välj färg, typsnitt, textstorlek och vinkel, glitter, skugga och gränsen i navigatorn. Klicka på "Preview" -knappen. Dra och släpp text till önskad position. Klicka på "Lägg till Glitter Text" -knappen.

6 Klicka på "Glitter bakgrund" för att lägga en animerad bakgrund. Välj önskad bakgrund i navigatorn och klicka på "Apply".

7 Klicka på "Bubble texter" för att lägga "tala" eller "tänkande" bubbla. Välj bubblan typ i navigatorn. Ange text, väljer stilsorten, textfärg och storlek och klicka på "Apply".

8 Klicka på "Glitter stämplar" för att lägga till en stämpel i bilden. Klicka på den plats där du vill placera stämpeln. Klicka på knappen "Apply".

9 Klicka på "Spara" för att ladda ner bilden, e-posta det, spara det på nätet, spara till PhotoBucket, eller spara till Facebook. Välj ett alternativ i navigatorn och klicka på den knappen för att utföra åtgärden.

Tips

  • Andra alternativ är: text, ramar, fotoeffekter och foto trim.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com