Hur man bränner en ISO till DVD Med Trollkarl

August 28

Hur man bränner en ISO till DVD Med Trollkarl


En ISO-fil är en digital bild av en fysisk CD eller DVD innehåll. MagicISO stöder redigering och skapande av ISO och UIF filer och låter dig skapa ISO bilder av fysiska diskar du redan äger. Programmet kan direkt få tillgång till datorns DVD-enhet så att du kan skapa ISO-filer från fysiska skivor eller skapa flera kopior av en CD eller DVD. Om datorns optiska enhet stöder DVD-bränning, kan du använda MagicISO inbyggda bränning för att bränna en ISO-filen till en CD eller DVD.

Instruktioner

1 Sätt in en tom DVD-skiva i din DVD-bränning enhet; sedan starta MagicISO. Klicka på runda CD-ikonen på programmets verktygsfält som visar "Bränn CD / DVD Med ISO" när du håller musen över den. Detta öppnar programmets brinnande verktyg.

2 Klicka på "Destination CD / DVD-R / RW-brännare" listrutan om du vill ändra standard DVD-brännare.

3 Klicka på mappknappen bredvid "CD / DVD-bildfil" alternativet; leta upp ISO, och klicka på "Öppna".

4 Klicka på "CD / DVD skrivhastighet" rullgardinsmenyn för att välja den snabbaste brinnande hastighet att både brännaren och skivan stöder. Som standard visar Trollkarl den snabbaste stöds hastighet som standard, men du kan också välja en lägre hastighet om så önskas. Klicka på "Mode 1" eller "Läge 2 / XA" i avsnittet "Format". Välj "Mode 1" för ISO-bilder som innehåller icke-multimedia datafiler eller "Läge 2 / XA" för ISO-bilder som innehåller ljud, video eller bilder.

5 Välj "Burn Proof" om du vill förhindra brinnande fel i händelse av att bränningen blir avbruten. Om du inte väljer denna funktion kommer Trollkarl inte att kunna starta inspelningen ISO till DVD om ett avbrott inträffar, och DVD kan bli oanvändbar. Klicka på "Burn It!" MagicISO brinner sedan ISO till DVD.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com