Adaptrar som arbetar med webb-TV

April 18

Adaptrar som arbetar med webb-TV


MSN TV (tidigare WebTV) gör det möjligt att ansluta till Internet från din TV, och du kan använda den här tjänsten för att surfa på webben, titta på online video och skicka och ta emot e-post. Att ansluta datorn till TV: n, då behöver du en trådlös adapter för att tillåta dessa två enheter kan kommunicera med varandra. Men, måste du ha en trådlös adapter som är kompatibel med din MSN TV.

WUSB11

Linksys direkt Wireless Universal Serial Bus (USB) Adapter WUSB11 har plug and play-teknik, som gör det möjligt att ansluta enheten till datorn och datorn kommer automatiskt upptäcka och installera programmet. Denna enhet ansluts till datorn via datorns USB-port, och det kan överföra data i hastigheter upp till 11 megabit per sekund (Mbps). Detta är en extern enhet, vilket innebär att du inte behöver öppna upp datorn för att installera den. Linksys Omedelbar Wireless USB Adapter har en inomhus maximal räckvidd på 300 fot och en utomhus maximal räckvidd på 1500 fot. Det är Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE) 802.11b-kompatibel, och det kommer med Wired Equivalent Privacy (WEP) skydd, som krypterar data när det skickas över ett trådlöst nätverk. Denna enhet är kompatibel med Windows 98 Second Edition (SE), 2000, XP och Millennium (Me). Från och med 2010, kostar denna produkt $ 15 till $ 25.

IOGEAR Kit

IOGEAR Wireless Audio / Video Kit kan du ansluta datorn till hemmabiosystem, och du kan strömma Internet på TV: n. Du kan även visa videor, filmer och foton på TV: n och lyssna på ljudfiler. Satsen levereras med en trådlös USB-adapter, en ljudadapter och en video graphics array (VGA) adapter, som gör det möjligt att visa videor på din TV. Andra funktioner i enheten inkluderar att du kan strömma 720 pixel video, och det fungerar med andra Certified Wireless USB-enheter. Från och med 2010, kostar denna produkt $ 279,95.

WET546

Cisco-Linksys WET54G Wireless-G Ethernet Bridge kan du konvertera någon produkt som använder en Ethernet-anslutning till en trådlös enhet, inklusive ditt hemmabiosystem, datorer, spelkonsoler, skrivare och bärbar dator. Denna anordning använder inte drivrutiner så att du kan köra det på olika operativsystem. Denna Ethernet-brygga kommer med WEP-kryptering, och det är kompatibelt med IEEE 802.11b / 6. Andra inslag i detta verktyg inkluderar att det kommer med sin egen webbläsare och en installationsguide. Från och med 2010, kostar denna produkt mellan $ 100 och $ 170.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com