Toughbook Tutorial

November 27

En Toughbook är en robust bärbar dator med en magnesiumytterhölje som tål extrema väderförhållanden. Toughbook-datorer används av polis, brandmän och militärer att utföra fältarbete i varmt eller kallt väder. Det yttre skalet skyddar den bärbara datorn om den tappas. Toughbook-datorer är vattentät, så att du inte behöver oroa sig för eventuella utsläpp.

Fungera

När först använder Toughbook, sätta i batteriet, anslut adaptern och ladda Toughbook. Toughbook har en strömindikator för att låta dig veta den bärbara datorn är fulladdat. Slå på datorn för att köra Windows.

Inrätta

Eftersom Toughbook körs på en Windows-plattform, inrätta ett administratörslösenord och en trådlös anslutning. Kontrollera säkerhetsinställningarna för den trådlösa anslutningen för att undvika krypteringsproblem senare när du använder Toughbook.

Insikt

Toughbook-datorer har samma komponenter som en bärbar dator som är konstruerad av Apple, IBM och Asus; skillnaden är det yttre skalet av den bärbara datorn. Toughbook-datorer har en DVD-enhet för att installera program. Beroende på modellen, är vissa Toughbooks utformad som en tablett dator eller liten dator som kan monteras i ett fordon.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com