Hur man annonserar din blogg gratis

July 19

När du har lanserat din blogg, om ditt ämne är dating, miljön eller helt enkelt din dag till dag aktiviteter, du vill marknadsföra den för att förbättra din lista läsare. När din blogg är inställd och du har utvecklat en plan för regelbunden utstationering, överväga följande tips för reklam din blogg gratis.

Instruktioner

Reklam din blogg gratis

1 Kopplingar till andra relaterade bloggar och be dem att länka tillbaka till dig. Detta är mycket vanligt i bloggosfären och ett bra sätt att utveckla goda relationer bland annat bloggare samtidigt främja din webbplats gratis.

2 Skicka in din blogg på RSS kataloger, som fungerar som en blogg katalog eller sökmotor. Se till att du väljer den bästa kategorin för din blogg.

3 E-post dina vänner, familj och andra som kan vara intresserade av ditt ämne att låta dem veta om din blogg. Likaså om du använder Facebook eller Twitter, lägga upp informationen på din blogg där och uppmuntra andra att besöka din webbplats.

4 Använda en del av de lättillgängliga Free Press Release webbplatser för att ytterligare sprida nyheter om din blogg, se till att ditt pressmeddelande är välskriven och i rätt tid.

5 Slutligen, inkludera en länk till din blogg i allt du gör, från e-post till ditt visitkort (i förekommande fall) till alla sociala nätverk som du använder. Håll din blogg framför sinnet och låta alla och alla vet om det - word of mouth är den bästa gratis annonsering som finns!

Tips

  • Fokus på word-of-mouth reklam som den bästa fri källa för att främja din blogg.
  • Akta dig för spammare och online-identitetsbedrägeri.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com