Hur man: Musik på Tumblr Med Streampad

March 27

Streampad är en webbaserad Flash musikspelare utformad för att ge uppspelningskontrollerna för MP3-filer som är länkade på en webbsida. Du kan integrera Streampad på Tumblr blogg för att göra det lättare för läsarna att spela alla musikfiler inbäddade på din blogg förstasida. Tumblr är populär som en MP3-blogging plattform på grund av lättheten att bädda musikfiler via Tumblr sammansättning gränssnittet. Integrera Streampad på Tumblr är ett bra sätt att ge läsarna ett enkelt gränssnitt för att spela och styra ljudfiler på din blogg.

Instruktioner

1 Navigera till Tumblr.com och logga in på ditt konto.

2 Klicka på länken "Anpassa" i sidofältet till höger.

3 Välj "tema" -fliken och klicka på "Använd Custom HTML" -knappen.

4 Kopiera följande Streampad skriptkod och klistra in den innan "</ head>" tag i den anpassade HTML textrutan, klicka sedan på "Spara och stäng":

<Script type = "text / javascript" src="&lt;/script">http://o.aolcdn.com/art/merge?f=/_media/sp/sp-player.js&f=/_media/sp/sp-player-tumblr.js&expsec=86400&ver=11">&lt;/script>

Tips

  • Du kan anpassa utseendet på Streampad musikspelaren genom att besöka streampad.com/getit. Customization kontroller är längst ner på sidan, och skriptkoden uppdateras för att rymma ändringarna. Klistra in uppdaterade skriptkoden innan "</ head>" tag som beskrivs här.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com