Hur Photoshop Vampire bitmärken

March 24

Hur Photoshop Vampire bitmärken


När vampyrer första hals bit sin väg till scenen med Bram Stokers "Dracula" roman 1897, blev de gemensamma dragen i mardrömmar och många fler berättelser om lore och gore. Sedan dess har de drömska och ruvande representationer i moderna filmer, böcker och TV flyttas dem på de mest populära listan. Om du inte kan hitta en Dracula egen eller inte vill fresta den mörka sidan, att det ser ut som du har fått en blodsugande bit med hjälp av Adobe Photoshop. Inga verkliga sticksår ​​eller blodförlust krävs när man gör vampyr bitmärken i Photoshop, och du behöver inte bli en varelse av natten.

Instruktioner

1 Öppna Adobe Photoshop. Klicka på menyn "Arkiv" och välj "Öppna". Leta upp bilden som du vill lägga till vampyr bitmärken och dubbelklicka på filnamnet.

2 Klicka på "Förstora" verktyg på undersidan av "Verktyg" rutan på vänster sida av arbetsytan. Zooma in så att du kan se motivet hals på nära håll.

3 Klicka på "Lasso" verktyg. Rita en liten pekar nedåt triangel med markören. När blinkar streckade linjer visas, högerklicka inuti triangeln och välj "Layer via Kopiera". Själva bilden ändras inte, men en ny Layer 1 tillsätts till "Lager" paletten på höger sida av skärmen.

4 Dubbelklicka Layer 1 för att öppna "Layer Style" fönstret. Dra fönstret till sidan så att du kan se triangeln och fönstret.

5 Kontrollera "Satin" rutan i kolumnen "Styles" för att lägga en mörk, ruttnande stil utseende till bitmärken. Du kan också kontrollera "Ytterglöd" rutan för att omge bitmärken med en onaturlig ljus, som om något som kommer inifrån. Klicka på "OK" när nöjd.

6 Högerklicka Layer 1 på paletten. Välj "Duplicera lager" och klicka på "OK". Ett skikt en kopia läggs till paletten. Klicka på "Flytta" verktyg längst upp i kolumnen "Verktyg". Dra andra bitmärken fram under första och placera den bredvid den första, vilket ger en liten utrymme mellan de två.

7 Klicka på menyn "Visa" och välj "Anpassa till skärm" för att se hela bilden med bitmärken, i stället för bara närbild av halsen.

8 Klicka på den lilla, staplade fodrad ikon med en liten droppe pilen i det övre högra hörnet av "Lager" paletten och välj "Flatten Image." Klicka på "File" och välj "Spara som" och sedan skriver en ursprungliga namnet för bilden och klicka på "Spara".


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com