Dörr åtkomstkontroll Specifikationer

March 24

Dörr åtkomstkontroll Specifikationer


Dörråtkomstkontroller finns i en rad olika stilar, system, inställningar, fästen och priser. Med så mycket variation, att välja en dörr passersystem för ditt språk eller din hem-kan vara svårt. Du kan göra ditt val mycket enklare genom att betrakta de olika specifikationer och kriterier; till exempel, den typ av kontroll, monteringssystemet och priset.

Typ av Access Control

Den typ av åtkomstkontroll är i särklass viktigaste specifikation för att tänka på när man köper en dörr tillgång system eftersom det dikterar hur du öppnar dina dörrar. Av den anledningen måste du välja en åtkomstsystem som är praktiskt och relevant för infrastrukturen. Till exempel, att dörrar som öppnas på en regelbunden basis (som i en publicerings kontor) bör undvika styrs av en ögon scanning system för tillträde, som tar en betydande tid att öppna. Med massor av olika människor rusar in och ut ur kontorsdörrar, skulle en tidskrävande typ av åtkomstkontroll vara opraktiskt och skulle kunna skada hur ditt företag går. Man bör också överväga den övergripande säkerheten i dörren (s) när man tittar på den typ av åtkomstkontroll. Till exempel bör en enkel att stjäla kortåtkomstsystem inte användas för en högrisk dörr som ett hem lagring säker. De olika typerna av dörråtkomstkontroller som finns är knappsatssystem, kortläsare, röstigenkännings lås och ögon skannrar.

Pris

En annan specifikation som är viktigt att tänka på när man köper en dörr passersystem är priset. Dyrare system görs vanligen med mer avancerad eller starkare teknik än de billigare system. Därför verkligen måste man fråga sig om en $ 500-systemet är lämpligt för ditt eget hem. Priserna för de mer basiska knappsatsen dörrstyrningarna börjar på ungefär $ 100 per enhet, medan fingeravtryck dörr kontroller kan kosta allt upp från $ 300 per enhet (i december 2010).

Access Control Software

Elektroniska eller biometriska dörr kontroller som används över hela företaget eller kontor golv tillverkas alltid med programvara. Denna programvara är en spec som köpare måste överväga mycket noga. Vissa, till exempel, har begränsningar som bara arbetar med vissa operativsystem (t.ex. Windows), medan andra kan vara för liten eller för grundläggande för den aktuella installationen (t.ex. en 100-anställd system för 10.000 anställda). En annan specifikation att tänka på är om åtkomstkontroller säljs med en Application Service Provider (ASP). En ASP är ett företag som hanterar och lagrar alla dina säkerhetsinställningsdata i en avlägsen centrum, med alla av trycket från din kontorsdator systemet och tekniker. Kontrollera med dörren åtkomstkontroll säljaren att ta reda på om en ASP är ett alternativ.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com