Medisoft Tutorial

October 16

Medisoft klinisk programvara är en komplett privat praktik lösning avsedd för läkare och tandläkare kontor. Medisoft följer din patienter, förfaranden, anställda, fakturering och försäkring, och arbetar med smarta telefoner som Blackberry. Detta är allt samman med en form generator för checkar eller räkningar tryckning, liksom försäkring pappersarbete och standardiserade branschrapporter direkt från webben.

rapporter

Rapporterna inslag i Medisoft förenar alla vanliga pappersarbete saker som behövs på en regelbunden basis. När du matar in dina anställda och patienter, kan du klicka på en rapport som du behöver från en listruta, och Medisoft kommer att fylla ut all nödvändig information och leder dig genom en serie av flervalsfrågor för att avsluta formuläret. Medisoft ser till att ingen av de kritiska delarna lämnas tomt och sedan lagrar all denna information i sin databas. Informationen lagring är mycket viktigt eftersom det kommer åt sin historia när man jämför mediciner och förfaranden, korsvis för fel och oförenligheter som kan leda till allvarliga läkemedelsinteraktioner. Även om det finns flera funktioner för säkerhetskopiering för att skydda dina kunders data och säkerhet bör du alltid ha papperskopior för viktig information om dina data skadas.

exportera

En ofta förbisedd funktion i Medisoft programsvit är dess förmåga att exportera rapporter och information till andra vanliga applikationer. Medisoft använder en platt strukturerat frågespråk (SQL) databas som tillåter hantering i en relationsdatahanteringssystem. Detta innebär att om du använder en annan programsvit och ville exportera dina gamla data till Medisoft eller vice versa, kan du faktiskt göra detta utan att behöva mata in all din information från scratch. Det finns många verktyg från tredje part samt statsstödda skript från Medisoft som kommer att uppnå detta för dig.

Anslutningar

En av de mest populära inslagen i Medisoft 13 plus är införandet av ett öppet programmeringsgränssnitt (API). Detta innebär att utomstående utvecklare kan binda in till Medisoft plattformen genom andra enheter såsom Blackberry-telefoner, iPhone och T-Mobile G1. Detta är ett mycket bekvämt alternativ för de flesta metoder, men kräver uppdaterade versioner av Medisoft samt kompletterande utbildning från Medisoft Corporation, som är ganska dyr. Se till att använda Medisoft certifierade program för din mobiltelefon; annars kan du konfigurera Medisoft att direkt skicka dig uppdateringar som du behöver. Du har också möjlighet att använda en säker mobil anslutning för att få tillgång Medisoft data över Internet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com