Hur öppna flera bifogade filer i Outlook Express

October 11

Hur öppna flera bifogade filer i Outlook Express


Outlook Express är ett e-postklient som kommer förinstallerat i alla versioner av Windows XP. Den ersätts av ett program som heter "Mail" i Windows Vista, och det finns en fullständig version av denna programvara som kallas "Outlook" som har fler funktioner (ingår om du köper Microsoft Office). Bilagor filer som folk skickar med e-post. De kan vara filmer, bilder och bara om någon annan typ av fil.

Instruktioner

1 Starta Outlook Express genom att klicka på "Start" och sedan "Outlook Express" (genvägen för detta program kommer att vara högst upp på menyn "Start" rätt enligt vad webbläsare du har ställt in som standardwebbläsare).

2 Klicka på "Inkorgen" för att visa alla dina e-postmeddelanden. Hitta det meddelande som har flera bilagor som du vill öppna.

3 Klicka på det meddelande som har flera bilagor som du vill öppna med höger musknapp. På högerklicksmenyn som visas väljer du "Visa bilagor."

4 Vänta ett litet fönster att visas i mitten av skärmen som visar alla bifogade filer i e-postmeddelandet. När fönstret öppnas kan du öppna alla bilagor du vill. För att öppna dem alla på en gång, klicka på någon av dem, sedan trycka på "Ctrl + A" och därefter trycka på "Enter". Detta kommer att öppna alla bilagor på en gång.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com