Hur att starta Dell Dimension E310 in inställningsmenyn i CMOS

June 26

I en dator, är den gratis Metal Oxide Semiconductor (CMOS) en återskrivbar minneskrets som lagrar den grundläggande systemkonfigurationen. När du vill göra en förändring, såsom inställning av datum och tid dator eller ändra ordningen i vilken datorn söker enheter för startmedia, måste du göra ändringen i CMOS installationsverktyg. För Dell Dimension E310, kan du komma åt CMOS inställningen genom att trycka på lämplig knapp när du slår på datorn.

Instruktioner

1 Klicka på "Start" -knappen om Windows körs, klicka sedan på "Stäng av datorn" följt av "Starta om." Om datorn redan är avstängd, trycker på strömbrytaren.

2 Börja trycka på "F2" knappen på tangentbordet så fort du ser meddelandet "F2 = Setup, F12 = Boot Menu" längst upp på skärmen. Efter en stund, bör CMOS inställningsskärmen visas. Denna skärm består av all text med endast ett fåtal färger. Om Windows börjar starta, inte stänga av datorn ännu. Låt operativsystemet har lästs in och försök igen.

3 Tryck på piltangenterna för att flytta mellan de olika menyalternativen på CMOS inställningsfönstret. För att välja eller ändra ett alternativ genom att trycka på "Enter".

4 Tryck på "Esc" knappen när du är redo att avsluta CMOS setup. Markera menyalternativet för att spara dina ändringar och tryck sedan på "Enter" för att starta om datorn.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com