Hur Sluta följa grupper på Twitter

June 20

Twitter listor kan du skapa och följa grupper av människor. Du kan använda privata Twitter listor för att organisera dina vänner eller hålla reda på dina kontakter, och Twitter offentliga listor att samla tweets på liknande ämnen. Om du följer listor som skapats av andra människor, kan du enkelt sluta följa. Men om du har skapat din egen Twitter listor, är det enda sättet att sluta följa för att ta bort dem.

Instruktioner

Sluta följa offentlig lista

1 Navigera till Twitters hemsida och logga in på ditt konto. Om du har flera konton på Twitter och vill sluta följa listor på båda, måste du logga in separat för varje konto.

2 Klicka på fliken "Listor" på Twitter hemsida, välj då den lista du följa från rullgardinsmenyn.

3 Klicka på "Sluta följa" länken bredvid "Efter" i den vänstra kolumnen i listfönstret. Om du ändrar dig och vill följa listan igen, är allt du behöver göra är att klicka på knappen "Follow" på listsidan.

Radera egen lista

4 Navigera till Twitters hemsida och logga in på kontot som du vill ta bort en lista.

5 Klicka på fliken "Listor" på Twitter hemsida, klicka på listan som du vill ta bort under "Listor av dig" rubrik i rullgardinsmenyn.

6 Klicka på länken "Visa lista sida" i det övre högra hörnet ovanför listan tidslinje.

7 Klicka på "Delete" -knappen i den vänstra kolumnen i listan sida. Bekräfta att du verkligen vill ta bort - och därefter unfollow - listan när du uppmanas av Twitter. När du tar bort en lista du skapar kommer alla andra användare som följer listan på Twitter inte längre ta emot uppdateringar i sin tidslinje.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com