Hur Anpassa Yahoo Mail för en iPad

February 21

För din bekvämlighet, är iPad inrättats för att enkelt synkronisera med populära e-postleverantörer som Yahoo Mail. På baksidan har Yahoo helt omskriven sin Yahoo Mail-tjänsten i HTML5-kod för att optimera den för användning med mobila enheter som iPad. Allt du behöver göra för att dra nytta av dessa optimeringar och bekvämligheter, är konfigurera iPad inställningar för att automatiskt synkronisera med din Yahoo Mail-konto och adressbok.

Instruktioner

Synkronisera din Yahoo e-postkonto till din iPad

1 Tryck på hemknappen på din iPad.

2 Tryck på ikonen "Inställningar". Tryck på "E-post, kontakter, kalendrar." Tryck på "Lägg till konto". Tryck på "Yahoo!"

3 Använd tangentbordet på skärmen för att ange ditt "namn." Tryck på "Adress". Ange din fullständiga Yahoo e-postadress. Exempelvis [email protected] Tryck på "Password". Ange ditt Yahoo-konto lösenord.

4 Tryck på "Nästa". Din iPad kommer att verifiera din Yahoo-konto.

5 Tryck på "On" knappen bredvid "Kalender" eller "Anteckningar" objekt att inaktivera väljarna om du inte vill använda dessa tjänster med din iPad. Låt "Mail" alternativet inställt på "On".

6 Tryck på "Nästa". Din Yahoo mail nu synkroniseras till din iPad. Att få tillgång till Yahoo e-postkonto på iPad trycker du på "Mail" -ikonen på hemskärmen.

Synkronisera din Yahoo Mail kontakter till din iPad

7 Anslut ena änden av iPad USB-kabeln till dockningskontakten på undersidan av iPad. Anslut den andra änden av denna kabel till en ledig USB-port på datorn.

8 Starta iTunes på datorn.

9 Klicka på noteringen av din iPad i avsnittet "Devices" i den vänstra sidopanelen. Gå till fliken "Info" i den högra rutan.

10 Markera kryssrutan bredvid "Synkronisera kontakter." Välj "Yahoo! Adressbok "från motsvarande rullgardinsmenyn.

11 Ange dina Yahoo konto inloggningsuppgifter. Klicka på "Apply".


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com