Hur man använder Facebook och Twitter tillsammans

August 10

Om du har en Twitter-profil och en Facebook-profil, kan du statusuppdateringar automatiskt framåt från ett socialt nätverk till en annan genom att länka de två kontona. Efter kontona är länkade kommer Twitter automatiskt skicka dina uppdateringar Twitter status på din Facebook-profil. Och om du har en Facebook-sida, kan du automatiskt skicka statusuppdateringar från din Facebook-sida till ditt Twitter-konto.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Facebook-konto och gå till Twitter Facebook appsidan. Klicka på "Tillåt" -knappen och använda Twitter inloggningsfönster för att logga in på ditt Twitter-konto.

2 Klicka på "Facebook-profil" rutan för att tillåta Twitter att skicka dina tweets till din Facebook-profil. Klicka på "Facebook-sida" rutan och välj en av dina Facebook-sidor från menyn rutan för att tillåta Twitter för att posta Tweets till en viss sida.

3 Använd "Facebook på Twitter" Facebook-sida för att visa en lista över alla dina Facebook-sidor. Klicka på "Länk till Twitter" bredvid en av dina sidor att ha den sidans statusuppdateringar automatiskt publiceras på ditt Twitter-konto också.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com