Hur man återställer en dator till dess ursprungliga tillverkaren Inställningar

May 22

Hur man återställer en dator till dess ursprungliga tillverkaren Inställningar


Det finns tillfällen då du kanske vill återställa datorn till sina ursprungliga tillverkarens inställningar. Virus, registreringsfel och bli av med eller sälja en dator är alla skäl att återställa enheten till fabriksinställningarna. Utföra en återställning raderas alla data, så det är lämpligt att skapa säkerhetskopior av alla data och viktiga filer innan de utför en sådan operation.

Instruktioner

1 Säkerhetskopiera alla data till en extern lagringskälla innan du åter datorn till originaltillverkarens inställningar.

2 Slå på datorn.

3 Tryck på "F8" tangenten när datorn startar upp (innan Windows-logotypen visas). "Avancerade startalternativ" menyskärmen visas. Om du inte ser "Avancerade startalternativ" skärm, starta om datorn och tryck på "F8" tills du ser menyn.

4 Tryck på "Pil ned" för att välja "Reparera datorn" i menyn "Avancerade startalternativ" och tryck sedan på "Enter".

5 Välj de inställningar som du väljer språk och klicka sedan på "Nästa".

6 Logga in på datorn med ett administratörskonto. Om du är den enda person som använder datorn, är du sannolikt inrättas som en administratör. Klicka på "OK."

7 Klicka på "Bild Factory Restore" och klicka på "Nästa".

8 Klicka för att välja "Ja, formatera hårddisken och återställa systemprogramvaran till fabriksinställningar" kryssrutan.

9 Klicka på "Nästa" för att återställa datorn. Klicka på "Finish" när återställningen har slutförts och sedan starta om datorn.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com