Ta bort en lösenordsskyddad virus från en dator

February 24

En lösenordsskyddad datorvirus är ett i vilket datorns användare skulle behöva mata in ett lösenord som gjorts av viruset skapare för att öppna eller ta bort filen. Det är mycket svårt att hitta ett datorvirus på datorn, och det finns inget värre än att faktiskt kunna hitta problemet, men inte kunna göra något åt ​​det eftersom det är lösenordsskyddad. Det finns dock en mycket enkel process användaren kan göra det kommer att ta bort alla typer av virus, oavsett om det är lösenordsskyddad eller ej.

Instruktioner

1 Starta om datorn i "felsäkert läge." För att göra detta, måste du trycka på "F8" från datorns början ladda upp skärmen. Detta kommer att leda till en svart skärm med en lista med alternativ, rulla ned i listan och välj öppna som säger "felsäkert läge."

2 Tryck på knappen Starta Windows längst ned hörnet på datorns skrivbord. Efter att dra musen över "Alla program" och vänta på programmenyn för att öppna.

3 Bläddra igenom listan över program och dra musen för att markera "Tillbehör" och sedan "System Tools." Från menyn "Systemverktyg", välj "Systemåterställning."

4 Markera kryssrutan bredvid "Återställ datorn till en tidigare tidpunkt" och tryck på nästa. Välj ett datum före smittas av lösenordsskyddade datavirus. Denna process gör det möjligt att återställa tillbaka så långt som en månad eller mer, så välj ett datum minst en vecka före. Ingen av dina personliga filer försvinner när du återställer datorn, och processen är helt reversibel.

5 Tryck på "Nästa" för att bekräfta din önskan att återställa datorn. Låt systemåterställning programladdning och datorn startas om automatiskt. Vid återstart, kontrollera att den lösenordsskyddade viruset är borta. Om så inte är fallet upprepa processen och återställa datorn till ett ännu tidigare datum.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com