Hur Transfer profiler och inställningar till en ny dator

June 15

Hur Transfer profiler och inställningar till en ny dator


En sak som håller en del människor tillbaka från att köpa en ny dator är att det är svårt att överföra filer, profiler och inställningar från en dator till en annan. Förr i tiden, att uppgradera till en ny dator krävs ofta omfattande säkerhetskopior, och en tidsödande och komplicerad serie av åtgärder för att få alla filer och inställningar flyttas över till den nya datorn. Lyckligtvis är processen att flytta profiler och inställningar från en dator till en annan nu mycket enklare.

Instruktioner

1 Kontrollera att du är ansluten till Internet, sedan in Windows 7 CD. Klicka inte på "Installera nu" alternativet.

2 Högerklicka på "Start" och välj "Utforska" i menyn. Gå till "Support" mapp i Windows 7 CD och dubbelklicka på "migsetup.exe" fil. Vänta på att Windows Filöverföring fönstret för att öppna.

3 Klicka på "Nästa" och välj din enhet för säkerhetskopiering. Du kan använda antingen en extern hårddisk eller ett USB-minne för att hålla dina inställningar och profiler.

4 Välj "Detta är min gamla dator" från listan och välj alla objekt som du vill överföra till den nya datorn. Klicka på "Nästa" och ange ett lösenord om du vill lösenordsskydda dina inställningar. Klicka på "Spara" för att spara filerna till din externa hårddisk eller USB-enhet.

5 Gå till den nya datorn genom att klicka på "Start", välj sedan "Alla program." Klicka på "Tillbehör" och sedan "Systemverktyg" och sedan "Windows Filöverföring."

6 Klicka på "Nästa" och välj "En extern hårddisk eller USB-minne." Välj "Detta är min nya dator." Klicka på "Ja" och bläddra till den plats där du sparat dina inställningar. Klicka på "Öppna". Klicka på "Transfer" för att överföra dina inställningar och profiler till den nya datorn.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com