Så här öppnar Microsoft registret

June 16

Microsoft register utgör grunden för allt du datorns program, operativsystemet, och nästan alla inställningar på din dator. Redigerar registret måste göras med omsorg för att förhindra att korrumpera en fil, program eller ens registret själv. Microsoft gör det enkelt att komma åt registret, dock. När Registereditorn är öppen, har du full tillgång till alla register information på din dator. Du kan redigera och ta bort befintliga nycklar och skapa nya nycklar.

Instruktioner

1 Klicka på "Start - Kör" för att öppna Kör prompt. Kör prompt tillåter dig att öppna ett program eller en fil genom att skriva namn på filen eller programmet körbar namn.

2 Skriv "regedit" och tryck på "Öppna" för att öppna Microsoft registret.

3 Använd plustecken till vänster om varje mapp för att borra ner för att visa olika nycklar under varje kategori. Genom att klicka på en mapp utan ett plustecken visas mappens registernycklar.

4 Skapa en ny nyckel genom att högerklicka på behållaren du vill skapa nyckeln och välja "Nytt -. Key"

5 Redigera befintliga nycklar genom att högerklicka på nyckeln och välja "Ändra". Ta bort nyckeln genom att trycka på "Delete" i stället.

Tips

  • Virus kan resultera i behovet av att redigera registret. Du kan ladda ner instruktioner för vilka tangenter för att ändra eller ta bort från tillverkaren av antivirusprogram.
  • redigera aldrig registret inte är absolut nödvändigt. En felaktig förändring kunde korrupta ditt operativsystem.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com