Hur man installerar en NVIDIA 8800 GTS

June 11

Hur man installerar en NVIDIA 8800 GTS


Installera ett nytt grafikkort är ett utmärkt sätt att förbättra datorns prestanda. Spel, filmer och bildprogram alla dra nytta av ett uppsving i grafikprocessorn. NVIDIA 8800 GTS är en HD kapabel, PCI-Express grafikkort som kan installeras enkelt även utan tidigare hårdvara erfarenhet.

Instruktioner

1 Stäng av och koppla ur datorn. Koppla bort alla kablar från baksidan av datorn och placera torn på sin sida.

2 Skruva skruvarna som håller den sida av datorn tornet. Skjut panelen bort för att tillåta åtkomst till det inre av ärendet.

3 Sätt på ett antistatiskt armband. Fäst armbandet är extender till metallen nära den yttre kanten av målet att bli jordat, ta bort risken för att statisk elektricitet skadar hårdvaran.

4 Leta reda på PCI-E kortplats. Leta efter en horisontell slits på moderkortet med öppningar som matchar grafikkort tunna guldkontakter.

5 Ta bort PCI-E slot stödplatta. Följa slitsen mot baksidan av datorhöljet för att hitta plattan. Skruva loss skruven som håller det på om det går att dra plattan bort.

6 Linje grafikkortet med PCI-E kortplats. Sänk kortet försiktigt i facket tills det landar. Applicera mild men ökande tryck nedåt tills kortet låses på plats. Se till att kortet sitter ordentligt genom att se till att plast låsfliken på spel har klickat in i skåran på botten av grafikkortet. Skruva kortets fästplattan på plats.

7 Flytta alla kablar från grafikkortets fläkt. Ta armbandet och sätta tillbaka sidopanelen på fallet. Byt ut alla tidigare frånkopplade kablar.

8 Starta datorn. Avbryta alla automatiska popup-fönster som försöker installera grafikkortet. Gå till NVIDIAs förare nedladdningssida och ladda ner den senaste versionen av drivrutinen för 8800 GTS. Dubbelklicka på den nedladdade filen och avsluta installationen genom att följa anvisningarna på skärmen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com