Hur konvertera TS filer till MP3 eller DVD-format

December 8

Hur konvertera TS filer till MP3 eller DVD-format


Om du har Transport Stream (TS) filer som innehåller filmer eller musik, kanske du vill konvertera dem till en mer allmänt kompatibelt format. Med några enkla konverteringar över till MP3 eller DVD-format, kommer du att kunna lyssna på eller visa dina TS filer på en mängd olika enheter.

Instruktioner

1 Hämta en TS till MP3 och DVD-omvandlare från en pålitlig källa. Några bra omvandlare inkluderar AVS Video Converter, DivX Plus Converter, och OJO Audio eller Video Converter. Observera att vissa program endast kan konvertera till antingen MP3 eller DVD-formatet, så se till att du laddar ner den rätta. Dessutom kan vissa omvandlare kostar pengar att hämta, så vara medveten om att när du letar efter en omvandlare (länkarna i referenssektionen erbjuder gratis nedladdningar).

2 Öppna konverteringsprogram och gå på "Bläddra" -knappen för att hitta TS-fil som du vill konvertera. Markera filen och klicka på "Öppna". Filnamnet ska nu vara upp på omvandlaren sidan.

3 Välj "MP3" eller "DVD" som din output format.

4 Konvertera TS-filen genom att trycka på knappen eller motsvarande "Konvertera". När du är klar konvertera filen, spara den på datorn sedan testa MP3 eller DVD-fil i ett program som körs dessa format. Detta är att se till att du hade en lyckad omvandling.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com