Hur man Dela Outlook

August 21

Postlådan delningsfunktionen kan du dela dina Outlook brevlåda poster, inklusive e-post, kalender och adressbok, med andra Outlook-användare åtkomst till samma Microsoft Exchange central meddelandesystem. Den här funktionen är endast tillgänglig på Microsoft Outlook Exchange-postlåda konton; denna typ av brevlåda installationen är inte vanligt förekommande med hem och personliga Outlook-konton.

Instruktioner

1 Öppna Microsoft Outlook. Klicka på "Go" i den övre menyraden, välj sedan "Mapplista" för att visa din brevlåda mappar i Outlook navigeringsfönstret.

2 Högerklicka på "Mailbox - ditt namn" och välj "Dela".

3 Klicka på knappen "Lägg till". Klicka på namnet på personen som du vill dela din brevlåda med, klicka på knappen "Lägg till", klicka sedan på "OK".

4 Klicka på personens namn på fliken "Behörigheter", och välj sedan "omdömes" i "Behörighetsnivå" i rullgardinsmenyn. Klicka på kryssrutor och alternativknappar för att tillåta ytterligare åtgärder den valda användaren kan utföra i din brevlåda. Som standard "omdömes" behörigheter endast bevilja en användare läsrättigheter.

5 Klicka på "OK" -knappen.

6 Leta upp postlådemapp, såsom "Kalender" eller "Anteckningar," du vill dela i "Mapplista." Högerklicka på mappen och välj "Dela". Upprepa steg 3 till 5 för att dela mappen.

Tips

  • Du måste dela din huvudsakliga postlådemapp "brevlåda - ditt namn här," för att dela en mapp (t.ex. "Kontakter" eller "Kalender") under den.
  • Ändra en mapp behörigheter på "None" kommer att hindra andra användare som du har delat din brevlåda med från tittar på en mappens innehåll.
  • Du måste ge andra användare "omdömes" tillstånd för dem att visa mappens innehåll.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com