Hur man skriver ut adressetiketter från en Excel-fil

March 30

Hur man skriver ut adressetiketter från en Excel-fil


Excel har hundra av mallar laddade i mjukvaran. Om mallen inte är laddad, kan användaren ladda ner en mall direkt från Microsoft genom att använda det nya alternativet i Office-knappen. Adressetiketter har sin egen mall kategori i mallgalleriet. Detta innebär att användaren kan välja vilken typ av adresslapp hon behöver och lägga till sina personuppgifter när mallen hämtas.

Instruktioner

1 Öppna Excel 2007 och klicka på knappen "Office". Klicka på "Ny". Välj "Etiketter" från den vänstra åtgärdsfönstret. Välj "post och frakt." Välj "Affärs." Gå igenom de tillgängliga etiketter och plocka en genom att klicka på etiketten och välja "Download". Mall nedladdningar till datorn.

2 Ändra etiketterna genom att skriva över standarddata. Du kan använda Sök och ersätt funktioner för att göra processen enklare. Detta kan göras genom att välja fliken "Hem" och välja "Ersätt". Ange standardinformationen i "Från" -fältet och data ersättnings i "Ersätt" fältet.

3 Spara dina ändringar genom att klicka på "Spara" -ikonen på verktygsfältet Snabbåtkomst. Skriv ut etiketterna genom att klicka på "Skriv ut" -ikonen på verktygsfältet Snabbåtkomst.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com