Hur man installerar en LAME Lib på en Mac

January 19

Hur man installerar en LAME Lib på en Mac


Audacity använder LAME MP3 encoder bibliotek för att exportera filer från Audacity som MP3-filer. LAME biblioteksfilen ingår inte i Audacity, och det måste installeras separat för att stödja MP3 skapelse i Audacity. Efter det är installerat, kan du exportera ljudprojekt från Audacity som MP3-filer, som stöds av ett bredare utbud av enheter än Audacity inbyggda ljudexportalternativ. Du kan också peka andra ljudkodnings program på samma installerade libmp3lame.dylib fil på datorn om de också behöver det.

Instruktioner

1 Öppna LAME MP3 Encoder Binaries sidan Lame.Buanzo.com.ar i webbläsaren.

2 Klicka på länken på sidan på "Lame_Library ... for_Audacity_on_OSX.dmg", och klicka på "Spara" i webbläsaren för att ladda ner filen.

3 Dubbelklicka på den nedladdade DMG-filen för att öppna den i Finder.

4 Dubbelklicka på PKG-filen i Finder-fönster för att installera libmp3lame.dylib filen till din / usr / local / lib / audacity katalogen.

5 Klicka på "Arkiv" -menyn i Audacity, och välj "Exportera som MP3" eller klicka på "File" välj "Export" och välj "MP3-filer."

6 Navigera till / usr / local / lib / audacity katalog på din Mac och dubbelklicka på "libmp3lame.dylib" fil om Audacity frågar efter det.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com