Hur man hämtar skelett från en begagnad hårddisk

January 20

Hur man hämtar skelett från en begagnad hårddisk


Alla har hört uttrycket skelett i garderoben, men de flesta människor inte inser att de också har skelett på sin dator. Människor ofta sälja eller kasta sin gamla dator efter helt enkelt ta bort sina filer. Dessa filer faktiskt kvar på datorn tills en annan fil skriver utrymmet. Tills det händer, kan dessa skelett hämtas och granskas. Det tar bara några enkla steg för att hämta skelett från en begagnad hårddisk.

Instruktioner

1 Välj en dataåterställningsprogrammet. Priserna börjar på runt $ 40. Recover My Files och Disk Läkare är två pålitliga mjukvaru butiker som erbjuder dessa produkter till ett rimligt pris (se Resurser).

2 Installera data återvinning programvara på en separat dator. Installera programvaran på en andra dator lämnar den ursprungliga hårddisken orörd och redo som ska skannas.

3 Ansluta datorerna med en Ethernet-kabel för att skapa en brygga till brygga lokalt nätverk.

4 Starta data återvinning programvara. Dubbelklicka på ikonen programmet. Alternativt, klicka på "Start" och sedan på "Program" för att leta efter programmet.

5 Välj den enhet och söka efter borttagna filer. När vi frågade vilken enhet du vill skanna, se till att du väljer den använda hårddisken på den andra datorn. Eftersom programvaran skannar enheten kommer den automatiskt hämta filer och information för dig att granska. Vid slutet av skanningen, kommer du att få en möjlighet att spara informationen eller kassera den.

Tips

  • Om du bli av med en gammal dator och vill hindra någon från att kunna hämta dina skelett, använder ett program för att skriva över ledigt utrymme på hårddisken. White Canyon programvara gör en prisvärd program som raderar och skriver över hårddiskar (se Resurser).

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com