Hur man installerar en Seagate hårddisk

January 20

Om datorn är äldre och du ont om resurser, vill du förmodligen att uppgradera. Installera en hårddisk kan låta svårt, men det är faktiskt inte ett komplicerat arbete. Seagate är en pålitlig hårddisktillverkaren. Oavsett om du uppgraderar eller byter ut en skadad hårddisk, kan du installera en Seagate hårddisk i några få enkla steg.

Instruktioner

1 Koppla bort strömmen på datorn och öppna upp fallet dörren. Ur eventuell statisk elektricitet.

2 Ta bort äldre hårddiskar om det behövs. Koppla bort ström- och datakabeln. Skruva loss hårddisken från fall. Du kan behöva öppna den andra sidan av fallet och ta bort skruvarna på motsatt sida.

3 Ställ in enheten till master eller slav. Om detta är en IDE-enhet som kommer att vara den enda enheten i bruk, flytta bygeln på baksidan av enheten till enkel eller befälhavaren. Det kommer att vara en bild på enheten visar bygeln är rätt läge för master, singel, slav eller kabel väljer. Om det kommer användas som en sekundär enhet, ställa in enheten till slav. SATA-enheter kräver inte en master eller slav beteckning.

4 Montera enheten genom att fästa skruvarna i enhets bay area i den främre botten av fallet. Anslut ström- och datakablarna till enheten. Om datakabeln har två anslutningar, se till att den lämpliga används beroende på sin herre eller slav enhetens status.

5 Starta om datorn. Hårddisken bör erkännas automatiskt. Använd Windows för att formatera hårddisken.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com