Hur ändrar jag Trådlöst läge på min Netgear Box?

November 14

Hur ändrar jag Trådlöst läge på min Netgear Box?


Trådlösa nätverk kan fungera i flera "moder", som är en kombination av radiofrekvenser och transportdata algoritmer som definieras av Institute of Electrical and Electronics Engineers, såsom 802.11a, 802.11b, 802.11g och 802.11n. Den trådlösa inställningen Netgear nätverket "mode" måste vara förenliga med alla enheter som kräver anslutning till det trådlösa nätverket. Använd webbadministrationsgränssnittet för att konfigurera "mode" det trådlösa nätverket för din Netgear trådlösa AP eller router.

Instruktioner

1 Anslut den ena änden av ett Ethernet-nätverk patchkabeln till Ethernet-porten på Windows 7-dator. Anslut den andra änden av Ethernet-nätverket patchkabeln till en av LAN-portarna på Netgear trådlösa enheten. Starta om Windows 7-dator.

2 Klicka på "Start" -knappen på Windows 7 aktivitetsfältet och klicka på "Internet Explorer" i menyn som visas.

3 Skriv "192.168.1.1" i adressfältet längst upp i Windows webbläsaren Internet Explorer fönstret och tryck på "Enter".

4 Ange administratörs användarnamn och lösenord i webbsidan som visas. Om du inte känner till administratörs användarnamn och lösenord, använda standarduppgifter som är "admin" som användarnamn och "password" som lösenord. Klicka på "OK" -knappen.

5 Klicka på "Wireless Settings" objekt ligger i den vänstra delen av webbsidan som visas. Klicka på "Mode" listrutan och klicka på den inställning som du vill använda i listan som visas.

6 Klicka på "Apply" för att spara den nya inställningen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com