Hur man använder Frostwire

December 8

Hur man använder Frostwire


Frostwire är en peer-to-peer (P2P) data- och fildelningsprogram. Individer kan använda Frostwire för att dela personliga filer, bilder och musikfiler med andra användare av programvaran. Till skillnad från många av sina P2P kamrater, är Frostwire ett open-source program och är inte för vinst. Den finns tillgänglig på Linux operativsystem samt på mer-vanliga Windows och Mac-plattformar.

Instruktioner

1 Starta om datorn. Stäng alla program, men viktiga saker, såsom datorns antivirusskanner. Starta webbläsaren i ditt val. Ladda ner Frostwire från hemsidan (se länk i Resources). Dubbelklicka på installationspaketet för din typ av system: EXE för Windows, DMG för Macintosh eller DEB för Linux. På en Windows eller Linux-dator, följ anvisningarna på skärmen för att slutföra installationen. På en Mac, kommer ett nytt fönster visas med ikonen Frostwire. Dra den här ikonen till mappen Program för att installera den.

2 Starta Frostwire programvara. Dubbelklicka på programvarans ikon i programmappen på en Mac. Om du använder Windows eller Linux, genom att dubbelklicka på ikonen på skrivbordet eller välj Wire inifrån Start-menyn. Programmet kommer att öppna och initiera laddar sin Java-baserade gränssnittet. Vänta tills Frost programvara för att känna din Internet-anslutning och ansluta till sin server och Gnutella nätverket, som är nätverksstandard den använder för att underlätta fildelning. Programmet kommer att varna dig när den är klar.

3 Ange en sökterm i Frost sökfältet för att hitta filer på nätet tillgänglig för nedladdning. Tryck enter." Frostwire levererar en lista över relevanta resultat. Dubbelklicka på en fil i listan för att börja ladda ner den. Denna process kan ta flera minuter eller timmar, beroende på hur snabb din anslutning och den ursprungliga filstorleken.

4 Tryck på skärmen "Paus" knappen för att pausa nedladdningen tillfälligt. Tryck på "Återuppta" om du vill fortsätta ladda ner en pausad fil. När en nedladdningen är klar, varnar programmet dig och du kan öppna den direkt på din dator.

Tips

  • fildelningsnätverk kan vara värd virus, spionprogram och olagligt innehåll. Försiktighet bör iakttas när du hämtar något från ett offentligt nätverk.
  • Inte ladda ner eller distribuera material utan tillstånd från upphovsrättsinnehavaren.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com