Hur Dela Microsoft Outlook på en annan dator

December 27

Hur Dela Microsoft Outlook på en annan dator


Microsoft Outlook är en kraftfull personlig informations verktyg som används för att hålla reda på möten, kontakter och e-post. Dela Outlook-information med andra kan vara en utmaning, om inte ditt företag använder Microsoft Exchange Server. Kör Outlook på en Exchange Server kräver en utbildad dator specialist för att installera och konfigurera programmet. Billigare alternativ finns för att dela Outlook-kalendrar med andra. Använda Internet eller ett lokalt nätverk (LAN), kan du använda Outlook kalender publicering funktioner för att dela vår Outlook-kalender med medarbetare och vänner.

Instruktioner

Outlook ledig / upptagen Publishing

1 Öppna Outlook och välj "Verktyg" och "Alternativ" på menyn.

2 Klicka på knappen "Kalender Options" från fliken Inställningar i fönstret Alternativ.

3 Klicka på "ledig / upptagen Options" längst ned till vänster i Kalenderalternativ fönstret.

4 Ange hur mycket av din kalender du vill vara synlig för andra genom att ange det antal månader som ska visas i "Publicera" -fältet och hur ofta att uppdatera den delade kalendern i "Protokoll" fältet.

5 Placera en kontroll av "Publicera på min plats" kryssrutan under "Internet ledig / upptagen."

6 Skriv in adressen till FTP-platsen för webbservern. Adressformatet bör vara, ftp: // Min server / Freebusy / Min name.vfb. Om FTP-servern kräver en inloggning, bör formatet vara "ftp: // användare: [email protected]/Users mapp / Freebusy / min name.vfb."

7 Klicka på "OK" för att stänga varje "ledig / upptagen alternativ", "Kalender Alternativ" och "Alternativ" fönster.

Spara Outlook-kalendern på webben

8 Välj din kalender i Outlook genom att klicka på "kalender" genväg från snabbmenyn i det nedre vänstra hörnet av skrivbordet Outlook.

9 Välj "File" och sedan "Spara som webbsida" från huvudmenyn.

10 Ange datumintervall för kalendern med hjälp av "Startdatum" och "Slutdatum" fält.

11 Välj publiceringsalternativ genom att markera eller kryssa ur "Inkludera mötesinformation" och "Använd bakgrundsbild" kryssrutorna i avsnittet Alternativ i dialogrutan.

12 Ange namnet på kalendern och klicka på knappen Bläddra för att utse den mapp där du vill att HTML-sidan sparas. Kopiera den här mappen till din webbserver.

Tips

  • Istället för att använda en webbserver nås via FTP, skapa ledig / upptagen-fil på ett lokalt nätverk. Skriv bara in sökvägen till den lokala filen, istället för FTP-platsen.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com