Hur man titta på Internet-TV

February 27

Hur man titta på Internet-TV


Även om du inte har någon kabel tjänst, kan du fortfarande njuta av nya avsnitt av dina favoritprogram från sändningsnät. Gratis video webbplatser ger också strömmande innehåll, så att du kan rewatch klassiker utan att slå på TV: n, medan indie visar överflöd på webbplatser som YouTube. Om fria källor inte ger underhållning du söker, anser en prenumeration på en videotjänst som låter dig titta på TV från din dator eller mobil enhet, som du kan hitta mer kostnadseffektiva än registrerar dig med det lokala kabelbolaget. En Internet-anslutning med hög hastighet är nödvändig för att tillåta smidig streaming, dock.

Instruktioner

1 Öppna hemsida för stationen i din webbläsare för att titta på fulla episoder. Till exempel, CBS ger full episoder bara en dag efter att de visas på luft, medan Comedy Central kan du också titta på full episoder. Leta efter en "Watch" "Episode" länk eller TV-program.

2 Besök "Hulu.com" i din webbläsare för att visa fri TV på nätet. Länken "TV" visar kategorier och populära visar. Håll muspekaren över någon fånga episod skärmen för att se "Play" -knappen.

3 Gå till "Crackle.com" för att visa Sonys tv och film erbjudanden inklusive "Våra värsta år" och "Seinfeld". Klicka på någon banner eller täcka för att ladda den första videon i kön.

4 Abonnera på en tjänst som Netflix, Amazon Video eller Hulu Plus att titta på strömmande tv och filmer från din webbläsare, telefon eller surfplatta.

5 Titta på webb serier som "The Guild", "Ruth & Erica" ​​och "Dating regler från min framtida själv" på YouTube.

Tips

  • Många av platserna har program som gör att du kan titta på TV från mobilen eller surfplattan.
  • När du använder din TV som en datorskärm, vara noga med att inte hålla samma bild på skärmen för länge - de kan bränna in i skärmen permanent

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com