Ta bort alla kalenderposter i Outlook

June 9

Ta bort alla kalenderposter i Outlook


Om du har ställt in en viss schema för dig själv genom att använda kalendern i Outlook och sedan upptäcker att ditt schema kommer att vara mycket annorlunda än vad du har angett i kalendern, kan du få en nystart och ta bort alla kalenderposter. Detta är vanligt i de fall där en person får en befordran eller förändringar semester datum. Istället för att bara skapa en ny kalender och ignorera den gamla, Outlook-användare har möjlighet att rensa ut informationen från deras nuvarande kalender och sedan återskapa nya kalenderobjekt ovanpå det.

Instruktioner

1 Öppna Outlook genom att klicka på "Outlook" genväg som antingen fästs på menyn "Start" eller ligger på skrivbordet. Om det inte finns någon "Outlook" genväg finns på datorn, klicka på "Start" och "Alla program." Efter "Program" listan öppnas, välj "Microsoft Office" och sedan "Microsoft Outlook."

2 Klicka på "Kalender" -ikonen högst upp på sidan efter Outlook öppnas. Detta växlar Outlook från att visa e-skärm - som är dess default-- att visa kalenderfönstret.

3 Flytta markören till "Aktuell vy." En ny meny öppnas som innehåller posten "Visa". Klicka på "Visa". När nästa undermeny öppnas, flytta markören till "Kategori" och klicka.

4 Vänta medan en lista över alla dina kalenderposter fylls. Detta bör endast ta en stund. När listan visas, använd tangentkombinationen "Ctrl" + "A" på tangentbordet för att välja alla kalenderposter i listan.

5 Välj "DEL" eller "Delete" på tangentbordet och alla kalenderposter kommer att tas bort.

6 Klicka på "OK" för att stänga fönstret och ta en titt på din kalender. Det ska nu finnas några poster i kalendern sidan.

Tips

  • Minska storleken på mappen "Borttaget" genom att tömma mappen efter att ta bort kalenderposter.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com