Säkerhetskopiera musik i min Windows Media Player biblioteket

November 11

Säkerhetskopiera musik i min Windows Media Player biblioteket


Säkerhetskopiera musik i Windows Media Player-biblioteket skapar en andra kopia av musiken, bör datorn kraschar. En datorkrasch kan leda till att förlora filer, men en backup kan göra det möjligt att snabbt och enkelt återställa dessa filer. Ett billigt sätt att säkerhetskopiera musikfiler i Windows Media Player-biblioteket är att bränna filerna på data-CD, som typiskt kan hålla en bra bit över 100 låtar. När du bränner data-CD för all musik i biblioteket, har du en säkerhetskopia av alla dina Windows Media Player musik.

Instruktioner

1 Placera en tom cd-skiva i cd-enheten på din dator.

2 Öppna Windows Media Player.

3 Klicka på pilen under "Bibliotek" och klicka på "Music" i listan över alternativ som visas.

4 Klicka på pilen under "Burn" och klicka på "Data-CD" alternativet.

5 Klicka på knappen "Bränn". Du ser nu en lista på den högra sidan av Windows Media Player som kallas "Burn List" samt musikbiblioteket i mitten av Windows Media Player. Klicka på den första låten på toppen av musikbiblioteket. Rulla ner till botten av biblioteket innehåller musik, och medan du trycker ner på "Shift" -tangenten, klicka på den sista låten. Alla låtar kommer nu att markeras.

6 Högerklicka på en av musikfiler och klicka på "Lägg till bränningslistan."

7 Klicka på "Start Bränn" knappen längst ned på den högra sidan av Windows Media Player. Musiken börjar bränna till den tomma CD. Om musikbiblioteket har fler filer än vad som ryms på en CD, kommer det separera filer i olika CD-skivor. Efter den första CD är klar bränns, "Burn List" kommer inte längre att ha dessa filer i det. Ta den färdiga CD ur datorn, sätt i en ny tom CD och tryck på "Start Bränn" -knappen igen för att fortsätta processen. Upprepa detta tills all musik har bränts på CD-skivor.

Tips

  • Märk din backup-skivor. Överväga att skriva den dag där för att visa när du senast säkerhetskopierade musik i Windows Media Player-biblioteket. Likaså lagra dina CD-skivor på ett säkert ställe.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com